Angajații IGSU au oferit cadouri de Crăciun micilor pacienți internați la Institutul Oncologic din municipiul Chișinău

În seara zilei de 26 decembrie 2023, IGSU a dus feeria sărbătorilor de iarnă pentru micuții pacienți din cadrul Institutului Oncologic din municipiul Chișinău. Activitatea cultural artistică pentru micii pacienți ai Institutului a avut loc în incinta spitalului.

Aici, salvatorii și pompierii au creat o atmosferă de sărbătoare ajungând în ograda instituției medicale cu patru autospeciale de intervenție. La eveniment, care este organizat tradițional de IGSU a participat șeful Inspectoratului colonel Oprea Alexandru. Angajații IGSU au felicitat copiii internați cu sărbătorile de iarnă, iar ulterior salvatorii și pompierii le-au înmânat micuților cadouri din partea conducerii.

Pacienții, personalul medical și toți vizitatorii au admirat recitalul de piese instrumentale de Crăciun interpretate de Fanfara Inspectoratului General de Carabinieri.

Mai mult, copiii au avut parte de un spectacol vesel cu păpuși organizat în dar de actorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”.

Micuții și angajații spitalului au fost încântați să admire interpretarea recitalului de piese interpretate de Fanfara IGC, dar și spectacolul organizat de trupa de actori.

Scopul activităților realizate de IGSU în parteneriat cu Inspectoratul General de Carabinieri și Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” este de a bucura copiii din spital, dar și de a le oferi o atmosferă magică de Crăciun.

Total
0
Shares
Total
0
Share