Social

Angajații Moldovagaz vor trece la regimul de muncă la distanță, până pe 20 martie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Furnizorul de gaze naturale anunță că a luat o serie de măsuri speciale pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID-19. Astfel, angajații întreprinderii „Moldovagaz” au trecut la un nou regim de activitate, muncind la distanță, iar anumite lucrări, în special cele de verificare și revizie, au fost suspendate.

În perioada 16-20 martie, angajații SA „Moldovagaz” vor lucra la distanță, la ordinul președintelui Consiliului de Administrație Vadim Ceban, în urma instituirii de către Guvern a codului roșu în legătură cu situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19, se arată într-un comunicat de presă al întreprinderii.

Totodată, deservirea consumatorilor care vin la Centrul specializat al companiei va fi organizată în așa mod ca să fie asigurată distanța socială necesară de cel puțin un metru. În acelasi timp, lucrările planificate de verificare a etanșeității rețelelor de gaze și revizia robinetelor de siguranță au fost suspendate în toată țara.

Furnizorul mai anunță că se va abține de la deconectarea consumatorilor de gaze naturale pe durata avertismentului de pericol epidemiologic în legătură cu răspândirea noului coronavirus. De asemenea, compania examinează posibilitatea introducerii plăților eșalonate pentru anumite categorii de consumatori.

„Moldovagaz” le amintește consumatorilor că trebuie să achite facturile în termenul stabilit, iar cel mai sigur mod este plată la distanță, prin intermediul serviciilor bancare online sau al terminalelor de plată.

Citește și: Primele sancțiuni aplicate de Poliție celor care încalcă măsurile adoptate pentru prevenirea epidemiei de coronavirus

loading...

Comments are closed.