Social

ANSA a efectuat controale inopinate în zonele de agrement din Vadul lui Vodă. Ce încălcări a depistat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), în comun cu reprezentanții autorităților locale și inspectorii de poliție din sectorul Ciocana, au verificat respectarea cerințelor privind profilaxia răspândirii infecției COVID-19 în mai multe baze de odihnă și zone de agrement din orășelul Vadul lui Vodă.

În cadrul acestor controale, inspectorii au identificat mai multe încălcări, printre care lipsa ecranelor de protecție din plexiglas / sticlă la casele de achitare și locurile de preluare a comenzilor.

De asemenea, unele unități comerciale și terase de vară nu dispuneau de cantități suficiente de substanțe pentru dezinfectarea suprafețelor de lucru și a inventarului.

În total, au fost întocmite 5 procese verbale de constatare la unitățile de alimentație publică, iar inspectorii ANSA au recomandat patronilor  de a efectua modificări în registrul de sănătate a personalului și de a stabili un grafic strict de organizare a măsurilor de dezinfecție a inventarului și suprafețelor de lucru, cu o periodicitate de cel puțin 3 ore.

Citește și: ANSA avertizează despre răspândirea, pe întreg teritoriul țării, a moliei orientale a fructelor

loading...

Comments are closed.