Politică

ANSP explică care va fi procedura de testare a deputaților la COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), Nicolae Furtună, a oferit detalii despre cum urmează a fi testați deputații, după ce a devenit cunoscut faptul că parlamentarul democrat Eugen Nichiforciuc a fost testat pozitiv cu COVID-19.

„Fiecare parlamentar trebuie să aprecieze cum a contactat cu deputatul Eugen Nichiforciuc. La prima etapă este corect ca aleșii poporului să se autoizoleze. La sfârșit de săptămână trebuie de organizat testele”, a spus șeful ANSP.

Nicolae Furtună a declarat că acestea pot fi efectuate în etape. „Cei care au fost în contact mai aproape pot face testul sâmbătă, ceilalți, duminică sau luni, până la aflarea rezultatului”, a precizat Nicolae Furtună.

Menționăm că, toți deputații urmează să treacă testarea la coronavirus la Centrul de Sănătate Publică. Fiecare deputat își va achita testul din bani proprii.

Despre faptul că Eugen Nichiforciuc este infectat cu COVID a anunțat Dumitru Diacov în ședința de astăzi a Parlamentului. Astfel, toți deputații și angajații Legislativului urmează să treacă testarea.

Citește și: Ziarul Național și OMG, acuzate de fake news: Igor Vremea anunță că nu pleacă din PDM

loading...

Comments are closed.