Antalya vă așteaptă! Călătoriți în stil cu zboruri directe din Iași, oferite de SUNTRAVEL Moldova și Coral Travel

Începând cu data de 12 aprilie 2023, moldovenii interesați de călătorii în regiunea Antalya, Turcia, vor putea beneficia de pachete turistice cu zbor de pe Aeroportul Iași, datorită parteneriatului încheiat între SUNTRAVEL Moldova și operatorul turistic Coral Travel România.

Această ofertă vine ca o veste excelentă pentru călătorii din Moldova, care acum vor avea posibilitatea de a alege un zbor mai aproape de casă și de a ajunge rapid la destinație pentru a se bucura de vacanța mult dorită. Pachetele turistice oferite de SUNTRAVEL Moldova includ zboruri directe din Iași, ceea ce face ca călătoria să fie și mai convenabilă și mai rapidă.

Graficul de zbor pentru aceste pachete turistice este următorul: plecare la ora 04:55 și sosire în Antalya la ora 06:55, iar întoarcerea se face la ora 02:00, cu sosire la Iași la ora 04:05. Deși asigurarea suplimentară nu este inclusă în prețul pachetului turistic, călătorii vor putea beneficia de ajutorul agenției de turism pentru a-și achiziționa asigurarea necesară.

Pentru a profita de această ofertă, moldovenii interesați trebuie să ia legătura cu SUNTRAVEL Moldova prin intermediul paginii de Facebook sau prin e-mail la adresa office(@)suntravel.md. Agenția de turism se află în Chișinău, pe strada Mitropolit Varlaam, numărul 63/23, etajul 3, oficiul 1, și este pregătită să ofere consultanță și asistență pentru a vă ajuta să vă planificați vacanța perfectă.

Prin intermediul acestui parteneriat, SUNTRAVEL Moldova continuă să-și extindă oferta turistică pentru moldoveni, oferindu-le acces la pachete turistice convenabile și la zboruri directe către destinațiile lor preferate. Astfel, călătorii din Moldova vor putea profita de serviciile de înaltă calitate ale operatorului turistic Coral Travel, beneficiind de prețuri avantajoase și de o gamă variată de opțiuni turistice.

Contactați agenția SUNTRAVEL Moldova direct pe Facebook – aici!

Total
0
Shares
Total
0
Share