Alte știri

Anthony Hopkins nu și-a mai văzut fiica de 20 de ani. Motivul e uimitor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hopkins a dezvaluit ca nu a mai vorbit de 20 de ani cu singura sa fiica, pe nume Abigal. Actorul a spus recent ca nu stie daca a devenit sau nu bunic, de vreme ce nu mai vorbeste cu fiica sa de mai bine de 20 de ani.

Hopkins nu a dezvaluit si motivul pentru care nu si-a mai vazut fiica de 20 de ani, multumindu-se doar sa spuna ca nu-i pasa de ea si ca instrainarea de ea il lasa rece.

Fiica lui Hopkins are 48 de ani si foloseste numele Abigail Harrison. Abigail a fost crescuta de mama sa, Petronella Barker, prima sotie a actorului, dupa ce acesta a divortat de ea, pe cand fetita avea doar patru ani. Actorul a mai spus ca nu stie nici macar unde locuieste, desi si fiica sa e actrita.

filme sua, Anthony Hopkins nu și-a mai văzut fiica de 20 de aniPresa mondena scrie ca Abigail si tatal sau au reluat legatura pentru scurt timp in anii ’90, dar ulterior s-au instrainat din nou, din motive necunoscute.

Anthony Hopkins are in spate o cariera impresionanta, fiind si castigatorul unui Oscar, pe care l-a primit pentru rolul din “Tacerea Mieilor”, din 1991, in care actorul interpreteaza rolul lui Hannibal Lecter. Cea mai recenta productie in care a jucat Hopkins e serialul TV “Westworld”.

loading...

Comments are closed.