Anul 2018, Grătiești – o stradă ca după război! Ce spune primarul Capitalei, Silvia Radu?

primaria capitalei, municipiul chisinau, silvia radu, drumuri moldova

Așa arată acum o strada din satul Grătiești, muncipiul Chișinău! O stradă ca după război care nu s-a intervenit niciodată la ea. Primarul Capitalei s-a deplasat azi la fața locului și spune că acum o va nivela pentru ca oamenii să nu mai meargă prin gropi, iar apa să nu se mai strângă așa de tare. Iar la vară strada va intra în reparație capitală.

“Vremea rea este cel mai mare inamic al nostru la moment. Imediat ce ne va permite timpul de afară vom purcede la repararea străzilor și vom scoate orașul la lumină”, a spus Silvia Radu.

drumuri chisinau, silvia radu, primaria chisinau, republica moldova

probleme sociale, satul gartiesti, orasul chisinau, republica moldovaDoamna Primar a mers și la SA Edilitate, unde a discutat cu directorul cu privire la începerea cât mai rapidă a procesului de asfaltare a străzilor din Chișinău.

“După iarnă au apărut foarte multe gropi care trebuie de urgență acoperite. În acest moment vremea nu ne permite să deschidem fabricile de asfalt. Până la o temperatură de 15 grade fabricile existente în Chișinău nu pot fi deschise din cauza procesului tehnologic”, a spus Silvia Radu.

chisinau, silvia radu, ion ceban, dorin chirtoaca, pl psrm cmcÎn momentul în care vremea va permite, Radu promite că Primăria Chișinău va fi pregătită să înceapă asfaltarea drumurilor cu probleme.

Total
0
Shares
Total
0
Share