Aproximativ 9 mii de consumatori din 32 de localități rămân fără energie electrică

Mai puțin de 9 mii de consumatori urmează a fi reconectați la rețeaua de energie electrică, conform situației de la ora 19.00

În regiunea de nord a țării, 4722 de consumatori din 20 de localități rămân fără energie electrică. Localitățile afectate de intemperii sunt situate în raioanele Rezina și Florești.

În același timp, 4182 de consumatori din 12 de localități din raioanele Orhei și Criuleni rămân deconectați în zona de operare a Premier Energy Distribution, conform informației de la ora 19:00. În cele 12 localități, lucrările de restabilire a rupturilor conductoarelor în deschizături și a pilonilor avariați necesită intervenții mai complexe.

Pe parcursul zilei, 32 de mii de consumatori au fost reconectați la rețea, în lucrările de reparație fiind implicate în total 46 de echipe mobile și peste 100 de specialiști ai întreprinderilor de distribuție a energiei electrice.

Infrastructura de transport și distribuție a gazelor naturale funcționează în regim stabil.

SA „Termoelectrica” și SA „CET-Nord” au raportat despre funcționarea stabilă a unităților de generare, fără observații la parametri normali.

Total
0
Shares
Total
0
Share