Sport

Arena Chișinău își va deschide porțile pe 1 mai

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei Ion Ceban a anunțat că Arena Chișinău își propune să își deschidă porțile pe datat de 1 mai, relatează Telegraph.md

Primarul a fost în vizită la complexul sportiv împreună cu reprezentanţii Federaţiilor sportive și consilierii municipali, pentru a face cunoştinţă cu obiectul şi a se informa asupra oportunităților pe care acesta le propune.

În incinta Arenei vor putea fi organizate antrenamente sportive, campionate și competiții naționale și internaționale, astfel că va reprezenta o oportunitate pentru capitală de a primi oaspeți din diferite state.

„Este un proiect comercial, dar şi socio-cultural, care va permite dezvoltarea domeniului sportiv, dar şi, de ce nu, a turismului în ţara noastră.”, a afirmat Ion Ceban.

Primăria a dispus ca itinerariul a 4 rute de microbuz să fie prelungit cu staţia terminus pe teritoriul Arenei Chişinău. Este vorba de nr.166, 123, 140 şi 191. La fel, autobuzul Nr.5 va avea staţia terminus pe teritoriul complexului.

Citește și: Polițistul de frontieră Mihail Sava, medaliat cu bronz la Campionatul european de lupte, a fost întâmpinat cu fast

 

 

loading...

Comments are closed.