Arest de 30 de zile pentru șoferul beat care a accidentat GRAV în seara de Crăciun un copil de 12 ani

Accident Briceni

Șoferul care a lovit un copil de 12 ani în satul Caracușenii Vechi din raionul Briceni, în seara de Crăciunul, a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Bărbatul este învinuit de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei rutiere și riscă să fie pedepsit cu închisoarea de la 4 la 8 ani, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Șoferul are vârsta de 54 de ani, iar la producerea accidentului, acesta se afla în stare avansată de ebrietate, la volanul unui Volkswagen Caddy. Oamenii legii au stabilit că acesta se deplasa dinspre satul Corjeuți spre Tabani al aceluiași raion. Accidentul a avut loc aproximativ la ora 8 seara, iar urmele frânelor au o lungime de 29 de metri.

Copilul accidentat este originar din Constantinovca-Edineț și este singurul copil în familie. Acesta venise în satul din vecinătate cu permisiunea părinților, pentru ca să colinde, împreună cu un grup de alte persoane, care se deplasau pe acostamentul drumului. În prezent, starea de sănătate a copilului este gravă, se află în comă, ceea ce nu permite transportarea lui pentru tratament într-o altă instituție medicală.

Total
0
Shares
Total
0
Share