Social

Astăzi a avut loc acțiunea de salubrizare a teritoriului, „MAREA CURĂȚENIE”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul acțiunii de salubrizare desfășurată astăzi au participat circa 1000 de oameni. Timp de câteva ore, reprezentanții municipalității, ai sectorului asociativ, simpli cetățeni au colectat circa 5000 de saci de deșeuri.

În context, Administrația publică locală Chișinău a adus mulţumiri cetăţenilor și reprezentanților sectorului asociativ, care s-au implicat activ, alături de angajaţii municipalității, în acţiunea de curăţenie de astăzi.

O altă acțiune a fost planificată de municipalitate pentru ziua de sâmbătă, 3 octombrie, pentru salubrizarea și amenajarea capitalei în preajma Sărbătorii Hramul Orașului.

Acțiunile de salubrizare s-au desfășurat în sectorale capitalei pe următoarele adrese: sectorul Botanica: Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Centru: Parcul „Valea Morilor”, în perimetrul str. Lech Kaczynski, Drumul Viilor, str. Trifan Baltă (str. Academiei/str. Drumul Viilor); sectorul Ciocana: Pădurea-Parc „Râșcani; sectorul Râșcani: parcul din str. Miron Costin/str. Florilor spre str. Studenților și str. Calea Orheiului. În parcul din str. Studenților/str. Alecu Russo, pe tronsonul str. N. Dimo – 3 iazuri (str. M. Costin/str. N. Dimo – scara principală) s-a desfășurat o acțiune comună a preturilor Ciocana și Râșcani; sectorul Buiucani: Pădurea-Parc „Butoiaș”, (intersecția str. N. Costin- Paris),  Pădurea-Parc „Butoiaș” (parcarea din fața restaurantului „Butoiaș”, parcul „La Ivor”.

Pe parcursul zilei de astăzi, în cadrul acțiunii de salubrizare din zonele publice, au fost evacuate 21 de curse de deșeuri. Măsura organizată de municipalitate s-a desfășurat în contextul campaniei de salubrizare a teritoriului „MAREA CURĂȚENIE”.

Citește și: FOTO // Razii în capitală. Mai multe femei s-au ales cu sancțiuni pentru practicarea prostituției

loading...

Comments are closed.