Alte știri

Astăzi Curtea de Conturi celebrează cea de-a 26-a aniversare. Cu ce mesaj a venit Zinaida Grecianîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Zinaida Grecianîi, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia celei de-a 26-a aniversări a Curții de Conturi.

Felicit angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova cu prilejul celei de-a 26-a aniversări a instituției.

Curtea de Conturi a parcurs, în acești ani, o cale lungă și prodigioasă. Fiind unica autoritate care monitorizează gestionarea corectă a resurselor financiare şi a patrimoniului de stat, a devenit una dintre cele mai respectate și credibile instituții publice din țara noastră.

Totodată, au fost realizate proiecte importante de parteneriat cu instituții similare din alte țări – Curtea de Conturi a obținut recunoașterea binemeritată în comunitatea internațională de audit.

O realizare importantă a fost crearea și consolidarea unei echipe de profesioniști desăvârșiți, de oameni onești, disciplinați și responsabili. Modificările pe care le-a operat Parlamentul de legislatura actuală și care au oferit Curții de Conturi autonomie extinsă sunt dovada încrederii depline a Parlamentului față de această instituție, față de conducerea și angajații săi.

Doresc ca munca angajațililor CC, care implică multă demnitate și dăruire de sine, să fie și pe viitor fructuoasă și apreciată, iar deciziile luate să aibă continuitate și impact benefic asupra resurselor financiare și patrimoniului statului.

Profit de acest prilej pentru a adresa reprezentanților Curții de Conturi a Republicii Moldova și familiilor lor multă sănătate, succese și prosperare.

Citește și: Premierul Chicu a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a aviației civile

loading...

Comments are closed.