Alte știri

Astăzi va fi lansată Campania de sensibilizare „Tinerii capitalei împotriva COVID”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, la ora 15:00, va fi lansată campania „Tinerii capitalei împotriva COVID”, desfășurată de Centrul Municipal de Tineret al Direcției generale educație, tineret și sport, în colaborare cu Direcția cultură și Direcția generală asistență socială și sănătate. 

Acțiunea are drept scop informarea populației, în special, a tinerilor, despre importanța respectării normelor de protecție privind combaterea infecției COVID-19.

Astfel, 45 de tineri, repartizați în grupuri, în spațiile publice din sectoarele municipiului, vor transmite mesaje de sensibilizare și responsabilizare a cetățenilor și vor împărți măști de protecție, cu explicații despre purtarea corectă a acestora. Flashmob-uri de lansare a Campaniei vor fi organizate în Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, Parcul „Valea Morilor”, Parcul „Valea Trandafirilor”, Parcul „Alunelul”, scuarul din str. Miron Costin, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru etc.

Pe durata Campaniei, Centrul municipal de tineret, va realiza activități de informare, comunicare, inclusiv pe rețelele de socializare, materiale video informative și sesiuni online, cu specialiști în domeniul sănătății publice.

loading...

Comments are closed.