ATENȚIE // ”Apă-Canal” anunță sistări temporare de apă pentru 18 mai

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală vor rămâne miercuri, 18 mai, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 19.00, timp în care S.A. „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări.

Furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Drumul Schinoasei, Schinoasa-Vale, Olimpică; stradela 1 Olimpică; stradela 2 Olimpică, precum și pe străzile Dragomirna; Molocanilor și stradele Molocanilor și Hmelnițchi. De asemenea, apă nu va fi pe străzile Rădăuțanu, T. Malinovschi; S. Cibotaru; Potârnichii; Prepeliței; Busuiocului; An. Ablov, dar și pe stradele Rădăuțanu, Schinoșica, Sitarului și Colinei.

Tot miercuri, între orele 09.00 și 19.00, furnizorul va efectua lucrări de spălare și dezinfectare a rețelelor de alimentare cu apă. Ca urmare, apa va fi oprită în orașul Vadul lui Vodă, în satul Bălăbănești și în Zona de agrement.

Ne cerem scuze față de consumatorii care vor fi afectați de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații suplimentare, Vă puteți adresa la Departamentul dispecerat: tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Total
0
Shares
Total
0
Share