ATENȚIE // Circulația transportului va fi sistată pe o porțiune de drum de pe strada Albișoara

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 22 octombrie 2023, între orele 08:00 – 17:00, va fi suspendată circulația transportului pe str. Albișoara, în perimetrul str. Mihai Viteazul (de la pod) și str. Petru Rareș.

Măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea Campionatului deschis al municipiului Chișinău la ciclism – cursa Criterium, organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, în colaborare cu A.O.„Federația de ciclism”.

În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează: Ruta de troleibuz nr. 38 va circula tur – retur pe str. Ion Creangă, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iuri Gagarin și în continuare pe traseul stabilit. Ruta de microbuz nr. 174 va circula de pe str. Mitropolit Dosoftei pe str. Maria Cebotari, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Total
0
Shares
Total
0
Share