Alte știri

Au spart geamul unui Lombard din capitală și au sustras 12 telefoane. Ce riscă indivizii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse, au reținut doi tineri, originari din raioanele Soroca și Șoldănești, pentru comiterea unui furt dintr-un Lombard din sectorul Ciocana. Aceștia s-au dovedit a fi în vârstă de 20 și 21 de ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare, transmite Telegraph.md, cu referire la Regional.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de 13 februarie a anului curent, de către administrația lombardului amplasat pe str. A. Russo, comunicând că din incintă au fost sustrase 12 telefoane mobile. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Suma prejudiciului cauzat a fost estimat la 46 200 lei.

Pe cazul dat forțele de ordine au inițiat mai multe acțiuni de investigație, totodată au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. La examinarea imaginilor video de pe camerele de supraveghere de către forțele de ordine au fost stabiliți suspecții care au comis sustragerea.

Urmare a acțiunilor întreprinse, indivizii suspectați de comiterea infracțiunii au fost identificați, reținuți și escortați la inspectoratul de poliție, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că au vândut telefoanele mobile la persoane necunoscute.

Actualmente cei doi sunt cercetați penal în stare de arest pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Diplome și premii bănești pentru cei 11 câștigători ai Concursului Național pentru Vârstnici, cu genericul „Pentru o viață activă la orice vârstă”

loading...

Comments are closed.