Politic

Avocații lui Igor Dodon lasă să se înțeleagă că procurorii mint

Pinterest LinkedIn Tumblr

Avocatul lui Igor Dodon, Nicolae Posturusu acuză procurorii care se ocupă de cazul fostului președinte al țării de incompetență. Mai mult, Posturusu lasă să se înțeleagă că anchetatorii au mințit, când au declarat că întâmplător au întâlnit-o pe Galina Dodon lângă un liceu din Capitală, unde i-au și înmânat citația.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Nici o acțiune procesuală nu se lasă fără „perle” din partea procurorilor care instrumentează dosarul ex-președintelui Igor Dodon. Dacă în cazul perchezițiilor la domiciliu aceștia ne-au sugerat că pozele puteau fi făcute și răspîndite de către avocați, astăzi, ne-au uimit cu niște bîlbîieli geografice. Da! Nimeni nu cunoaște așa bine orașul precum unii procurori anticorupție! Unde duc toate drumurile o știm cu toții, cum, cunosc doar ei! P.S. Păcat că ședințele de judecată sunt închise, “ perlele exclusive ” ale procurorului le aud doar judecătorii și avocații”, a scris avocatul.

Precizăm că luni, 13 iunie, procurorii i-au înmânat citația Galinei Dodon pentru a-i înainta învinuirea. Fostul președinte al țării a scris pe rețelele de socializare că procurorii au oprit-o pe Galina Dodon și copiii săi chiar în trafic pentru a-i înmâna documentul. Procuratura Anticorupție neagă informația și susțin că „ofițerul de investigații care se deplasa spre domiciliul familiei Dodon pentru înmânarea citației, văzând că autoturismul dnei Galina Dodon era parcat în apropierea liceului Prometeu din mun. Chișinău, s-a apropiat de aceasta și i-a înmânat citația”.

loading...

Comments are closed.