BĂLȚI // A apărat onoarea concubinei și l-a omorât cu scaunul pe amicul său de pahar

 

Un tânăr a fost reținut, după ce l-a ucis în bătaie pe un individ care i-ar fi înjosit concubina. Crima a avut loc în seara de 7 martie, iar cadavrul victimei a fost găsit ieri-dimineață, într-o locuință de pe strada Cahul din municipiul Bălți, informează Deschide.md

Potrivit poliției, victima ar fi un bărbat în vârstă de 36 de ani, cadavrul acestuia fiind găsit ieri dimineață zăcând la podea, în propria locuință, cu multiple semne de moarte violentă.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că în seara de 7 Martie, bărbatul ar fi consumat alcool împreună cu un cuplu, după care între ei s-a iscat o ceartă care a culminat cu o tragedie.

Conflictul ar fi izbucnit, după ce gazda i-ar fi înjosit onoarea concubinei oaspetelui, un tânăr în vârstă de 32 de ani. Ultimul, profund afectat de acest fapt, dar și fiind în stare de ebrietate, a lovit gazda de mai multe ori cu un scaun în regiunea capului, după care l-a lăsat să zacă la podea, și-a luat concubina și s-a deplasat la domiciliu.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, după ce cadavrul a fost găsit de către o femeie care a alertat imediat poliția.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

Total
0
Shares
Total
0
Share