Social

Bărbatul care a agresat două femei în sectorul Ciocana a fost identificat de Poliție!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția l-a identificat pe bărbatul care pe 14 mai, pe o stradă din sectorul Râșcani al capitalei, a lovit în piept, cu pumnul, două femei necunoscute. Bărbatul are 30 de ani, este locuitor al municipiului Chișinău și se află momentan internat într-o clinică de psihiatrie.

Solicitată de presă Natalia Stati, ofițer de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, a spus că bărbatul nu a mai fost până acum în vizorul oamenilor legii. Cele două femei agresate au depus plângere, iar poliția a deschis o cauză penală pentru huliganism, transmite IPN.

Deocamdată nu se cunoaște cât va rămâne bărbatul internat și dacă se va cere arestarea acestuia. Capetele de acuzare care îi vor fi înaintate vor depinde și de gravitatea leziunilor suportate de victime, care vor fi stabilite în cadrul unei expertize medico-legale.

Dacă se va demonstra că bărbatul suferă de tulburări mintale, instanța de judecată se va pronunța asupra măsurilor represive care se vor impune.

Potrivit Codului Penal, huliganismul se pedepsește cu amendă de la 550 la 1050 de unități convenționale (27500 până la 52500 de lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la trei ani.

loading...

Comments are closed.