BeCS constată că PAS refuză invitația la dezbateri de la Palatul Republicii

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) constată faptul că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a refuzat dezbaterile cu Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BeCS), transmite Telegraph.md

Anunțul a fost făcut de Secretarul PSRM, Vlad Bătrîncea într-o postare pe Facebook.

Bătrîncea spune că cei din PAS în loc de dezbateri vor să organizeze scandaluri și violențe cu implicarea de trolli și agresori plătiți.

”Constatăm că PAS a refuzat dezbaterile cu Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Se tem de discuții deschise și directe. În schimb ei vor să organizeze scandaluri și violențe la locul dezbaterii, cu trolli și agresori plătiți. Regretăm această abordare neconstructivă a celor din PAS.

Din păcate, se confirmă impresia noastră și a cetățenilor că PAS preferă certurile și haosul în politică, în detrimentul dialogului civilizat și al discutării soluțiilor realiste pentru oameni și țară”, a scris Bătrîncea.

Amintim că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a invitat echipa PAS la dezbateri publice, miercuri, 7 iulie, la Palatul Republicii.

Citește și: PAS a primit Regulamentul pentru dezbaterile publice cu Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, dar nu oferă nici un răspuns

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share