Alte știri

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va contesta rezultatele alegerilor. Care este motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat, la NTV Moldova, că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va contesta rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, deoarece astfel va fi tărăgănat procesul de formare a noului Guvern, ceea ce va duce la înrăutățirea situației din țară, informează NTV

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Avem unele observații. Dar pentru ce să contestăm, ca să lungim procesul? Din contra, noi suntem interesați ca să fie învestit cât mai rapid Guvernul, nu este un interes politic, ci sunt interesele cetățenilor. Guvernul trebuie să înceapă să activeze cât mai repede, oamenii așteaptă rezultate concrete. Vedeți ce se întâmplă pe piața produselor petroliere, în agricultură unde sunt pierderi de 220 de milioane, trebuie să ne pregătim de sezonul rece. Este mult de lucru. De aceea, noi nu vom contesta”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor a reiterat că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor fi o opoziție profesionistă și responsabilă, care va taxa dur guvernarea, dacă aceasta va devia de la interesele cetățenilor și a țării.

Citește și: SUA trimite un nou ambasador în Republica Moldova. Cine îl va înlocui pe Hogan

loading...

Comments are closed.