Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a lansat un apel către PAS să semneze un angajament că nu vor majora vârsta de pensionare

Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a lansat un apel către Partidul Acțiune și Solidaritate să semneze împreună un angajament public că odată ajunși în Parlament nu vor majora vârsta de pensionare, nu vor lichida raioanele și primăriile și nu vor vota legi prin care să le permită străinilor să cumpere pământurile noastre agricole, informează NTV

Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat că cetățenii trebuie să cunoască deschis ce-și planifică și ce vor să facă aceste partide în viitorul Legislativ. Potrivit parlamentarului, orice reforme care vizează societatea trebuie să fie dezbătute pe larg înainte de a fi adoptate.

”Avem informația că se poartă discuții cu partenerii externi cu privire la unele modificări importante pentru țară și care nu sunt dezbătute în interiorul țării”, a subliniat deputatul.

Batrîncea a menționat că proiectul angajamentului public va fi transmis astăzi colegilor din PAS. Documentul poate fi completat cu alte puncte ce țin de îmbunătățirea situației din țară.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Cavcaliuc anunță noi presiuni asupra PACE. „Se blochează deschiderea contului electoral”

Total
0
Shares
Total
0
Share