Blogger: Faceți cunoștință cu Vladislav Gribincea, autorul „Legii Procuraturii” cu care luptă acum Maia Sandu

Faceți cunoștință Vladislav Gribincea, autorul „Legii Procuraturii” cu care luptă acum Maia Sandu, procuratura generala, dumitru robu procuror general, coruptie moldova, acum psrm, 

Ea e făcută imediat după ce Parlamentul a aprobat noua, pe atunci, Lege a Procuraturii. În ea este „Președintele Grupului de Lucru” pentru elaborarea legii, Vladislav Gribincea și Andrian Candu, speakerul de atunci. În acea lege se prevedea expres că Procurorul General este ales de Consiliul Superior al Procurorilor.

Acest grup de lucru a fost creat în anul 2013 printr-un ordin comun al Ministerului Justiției și Procurorul General de atunci:

Unele voci afirmă că unii membri din acest grup aveau diurne de 1000 de euro, dar vom încerca să documentăm și abia pe urmă vom reveni cu cifre. Altceva ne interesează acum.

Acest tată al „Legii Procuraturii” ieri a stat toată ziua cot la cot cu Maia Sandu și au ales reprezentanții Guvernului la Curtea Constituțională. Adică nu doar ziua dar și noaptea, conform spuselor prim-ministrei.

Astăzi Prim-ministra iese în fața presei și repetă că Legea Procuraturii nu este bună și că trebuie făcut ceva cu tot bardacul ăsta.

Eu am o simplă întrebare: De ce Gribincea și ONG-ul lui, în rând cu alge OăNGeuri din justiției nu ar întoarce milioanele de euro care s-au cheltuit în ultimii 10 ani pe ei astfel încât să fie posibilă această reformă?

Dacă ceva, poate s-o roage pe soacra de la VictoriaBank să-l împrumute. Deși are și el acțiuni acolo am impresia.

Hai noroc și mai credeți în eroi de paie!

Autor: Eugen Luchianiuc

Total
0
Shares
Total
0
Share