Blogger: În timp ce Plahotniuc îi finanțează și promovează familia, un deputat de la ACUM continuă să-l atace pe liderul PD

blogger denis rusu, În timp ce Plahotniuc îi finanțează și promovează familia, un deputat de la ACUM continuă să-l atace pe liderul PD, partidul democrat din moldova, deputatul radu marian fundatia edelweiss, pas maia sandu,youth orchestra 

Nuștiu dacă e vorba de cinism sau prostie, dar situația este gravă… Cunoscutul și aprigul opoziționer din PAS, Radu Marian, este recunoscut pentru faptul că nu trece cu vederea nici o ocazie ca să-l critice pe Vlad Plahotniuc și partidul condus de acesta. Poate că nu e ceva deosebit pentru obsedații din PAScuDA, însă în cazul lui MARIAN sunt și alte nuanțe.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Fundația lui Vlad Plahotniuc ,,Edelweiss” ajută sute de mii de oameni, unii nevoiași, alții talentați sau ambele categorii luate împreună. Despre acest fapt cunoaște și deputatul Radu Marian, iar atunci când îl critică pe Plahotniuc, uită să menționeze că anume liderul PD este cel care îi promovează și finanțează pe mama și fratele său…
Mama contestatarului aprig al liderului democraților, Elena Marian, preşedinta Asociației Muzical-Corale din Moldova, este organizator al festivalului “Colinde, colinde”, sponsorizat de fundaţia Edelweiss, a lui Vlad Plahotniuc, iar fratele lui Radu, Andriano Marian, este conducător al „Moldovan National Youth Orchestra”, la fel, finanţată de Edelweiss.
2018-12-24-12.01.16[1]
Pe lângă bani și sprijin oferit, Plahotniuc mai și promovează familia Marian, iar un exemplu în acest sens este și ediția 173 ai celei mai urmărite emisiuni din țară, Vorbește Moldova, din data de 25 aprilie de la Prime, acolo unde Andriano Marian a fost eroul principal. Nuștiu dacă există o publicitate mai bună decât participarea la o asemenea emisiune si Radu înțelege acest fapt, doar că cinismul l-a înconjurat și preferă să obțină mai multe Like-uri pe Facebook pentru că îl critică pe cel care îi ajută familia.
 
Evident, mama și fratelele lui Radu sunt buni în ceea ce fac, respectiv merită să fie sprijiniți și promovați, însă este mai greu de înțeles logica lucrurilor atunci când ne amintim de faptul că chiar și tânărul traseist politic, trecut prin PLDM și PPEM, a fost finanțat de Fundația Edelweiss. S-a întâmplat în 2013, la Gala Edelweiss. Atunci, „integritatea și principiile” „martorului Maiei Sandu” nu l-au împiedicat să-și dezvolte cariera pe banii lui Vlad Plahotniuc, ba mai mult, Radu Marian era considerat prieten al Fundației și a cântat pe aceeași scenă pe care a urcat și liderul PD.
marian-1280x640_13224800[1]
Televiziunele lui Plahotniuc promovează familia lui Radu, iar moldovenii observă acest fapt, proba fiind comentariile de la emisiunea menționată mai sus, acolo unde lumea vorbește despre faptul că deputatul PAS este ținut sub fusta Maiei Sandu.
MARIAN
Plahotniuc nu-l bagă în seamă pe Radu, indiferent de atacurile lui copilărești, iar faptul că familia Marian a devenit un prieten Edelweiss, demonstrează încă o dată cinismul și totodată naivitatea profitorilor care se bagă în politică.
Total
0
Shares
Total
0
Share