Bomba lui Val Butnaru dezamorsată de Veaceslav Balacci!

Proca Vitalie Renato Usatii Vlad Plahotniuc Gherman Gorbuntov Ion Druta Pisateli Partidul Nostru Jurnal TV Val Butnaru

La Jurnal TV urma să explodeze în această seară o “bombă”, doar că aceasta a fost dezamorsată de către Veaceslav Balacci. Acum câteva minute, Val Butnaru, care a deprins deja opinia publică cu emisiuni pro Renato Usatîi, anunța cu mare entuziasm că în ediția de azi a  „Cabinetului din Umbră” va demonta mai multe falsuri apărute în media pe marginea cazului Gorbunțov.

Mesajul lui Val Butnaru a fost ironizat de către Balacci, care a ținut să-i amintească jurnalistului că defapt l-a luat pe bune valul de la prima “bombă”, sau, vorba lui Sergiu Mocanu, de la primul fâs. Mai mult, Balacci a scris că în emisiunea de azi a lui Butnaru, vom auzi că anume Halupa i-ar fi făcut actele lui Proca, anume el i-ar fi dat arma în Londra și cum Halupa circula cu mopedul de la oficiul lui Gherman Gorbunțov spre casa lui.


Amintim că astăzi va fi a treia ediție consecutivă a emisiunii “Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV, moderată de către Val Butnatu, în care este spălată imaginea primarului fugar, Renato Usatîi. Iar până acum, Usatîi a avut intervenții prin skype în timpul emisiunii. Acest lucru întărește ipoteza precum că Usatîi achită sume mari de bani, pentru a fi promovat la televiziunea fugarilor Țopa. Prima dată această informație apărând în online-ul din Republica Moldova în decembrie 2016, când mai multe interceptări făcute de Ana Ursachi au fost făcute publice. În respectiva interceptare Usatîi îi povestea Anei Ursachi cum Jurnal TV cerea de la el 70 000 de euro pentru a fi mediatizat pozitiv, dar pentru relațiile de prietenie pe care le are cu Năstase și Țopii, Jurnal TV a aceptat suma de 40 000 de euro lunar.

Total
0
Shares
Total
0
Share