Social

Bomba momentului în cazul Caracal! Alexandra și Luiza, în casa lui Dincă în același timp: „Una era drogată și cealaltă…”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ies la iveală noi informații șocante despre cazul crimelor de la Caracal, comise de Gheorghe Dincă! O scrisoare anonimă primită de bunicul Luizei Melencu a dezvăluit detalii cutremurătoare, informează Antena1

Răsturnare de situație la care nimeni nu s-ar fi așteptat, după ce bunicul tinerei Luiza Melencu a primit o scrisoare anonimă în care a fost dezvăluit faptul că nepoata lui și Alexandra Măceșanu s-au aflat în același timp în casa lui Gheorghe Dincăcriminalul din Caracal.

Scrisoarea arată că, la scurt timp după ce Alexandra Măceșanu a reușit să sune la 112 și să discute cu polițiștii, Luiza Melencu a fost scoasă din casa lui Gheorghe Dincă prin spatele curții, de unde a fost luată cu mașina de către fiul lui Dincă și dusă în altă parte.

Mai mult decât atât, scrisoarea anonimă primită de bunicul Luizei Melencu descrie că fata era drogată în momentul în care a fost suită în mașină și dusă în altă parte.

Anchetatorii nu pot deocamdată să confirme veridicitatea acestor informații și nici Gheorghe Dincă nu a făcut nicio dezvăluire despre acest lucru.

Informația a fost lansată în spațiul public de către cei de la România TV, în cadrul unei emisiuni.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Totuși, anchetatorii sunt departe de-a trage concluzii oficiale și de-a închide dosarul, căci complexitatea acestuia necesită timp. A fost solicitat inclusiv ajutorul celor de la FBI pentru o expertiză ADN.

 

loading...

Comments are closed.