Bordul Grupului de presă Realitatea anunță un nou Redactor șef REALITATEA

Grupul de presă REALITATEA anunță numirea dnei Valentina Canașina în funcția de redactor-șef și membră a bordului. Numirea dnei Valentina Canașina în funcția de redactor-șef REALITATEA este ca urmare a schimbărilor în structura de management a grupului, după retragerea din domeniul mass media pentru o perioadă nedeterminată a fostului redactor-șef, dl Petru Cosoi.

Doamna Valentina Canașina are o experiență de 15 ani în televiziune, online și comunicare, timp în care a început de la reporter de teren, până la coordonarea multilaterală a producțiilor TV și online.

Valentina Canașina, redactor-șef REALITATEA:

„Pentru mine este o onoare să fiu numită în funcția de redactor-șef al grupului REALITATEA. Alături de o echipă profesionistă vom construi în continuare o instituție media și mai puternică. Astăzi, oamenii își doresc să citească știri echilibrate şi diverse, ceea ce găsim tot mai greu, deoarece este foarte multă informație neverificată sau prezentată dintr-un anumit punct de vedere. Grupul REALITATEA va avea o coordonare bazată pe valorile jurnalistice, promovând știri obiective, imparțiale și independente”.

Bazându-ne pe experiența și dedicația oferite domeniului mass media și profesiei de jurnalist, ne bucurăm să-i încredințăm dnei Valentina Canașina această mare responsabilitate. Odată cu numirea în această funcție responsabilă, dna Valentina Canașina devine membru al Bordului REALITATEA și va face parte din echipa managementului de conținut, fiind susținută de către dl Sergiu Scobioală, producătorul general al grupului, precum și de echipa managementului de business, reprezentată de către dna Otilia Cotruța, Directoare executivă, dna Cristina Moșneaga-Barbaruc, Administratoare și dl Dumitru Țîra, fondatorul REALITATEA.

Exprimăm convingerea că energia profesională și capacitatea de lucru deosebită ale Valentinei Canașina, cu siguranță vor contribui la avansarea la un nou nivel de dezvoltare ale platformelor realitatea.md, bani.md, rupor.md, rlive.md, moldovalive.md și a televiziunii RLIVE TV.

Această decizie vine în contextul saltului de consolidare și dezvoltare a grupului Realitatea pe parcursul anilor 2021 și 2022, realizat prin dublarea audienței, lansarea primei televiziuni de transmisiuni în direct – RLIVE TV, precum și ale noilor platforme rupor.md în limba rusă și moldovalive.md în limba engleză.

Urăm mult succes dnei Valentina Canașina în acest pas responsabil în cariera sa.

Vă mulțumim că ne citiți și ne apreciați, ceea ce ne determină să fim și mai buni în fiecare zi.

REALITATEA este un grup de presă electronică din Republica Moldova, independent, lansat în anul 2014, care operează cinci platforme online și o televiziune, și anume:

  • Realitatea.md – portal de știri în limba română
  • Bani.md – portal de știri economice în limba română
  • Rupor.md – portal de știri în limba rusă
  • Moldovalive.md – portal de știri despre Moldova, în limba engleză
  • Rlive.md – platforma de transmisiuni live
  • RLIVE TV – prima televiziune de transmisiuni live.

Platformele de știri realitatea.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md și rlive.md acumulează peste 2.000.000 vizitatori unici pe lună și peste 5.000.000 accesări pe lună, având peste 200.000 abonați pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Twitter, TikTok și Ok).

RLIVE TV este prima televiziune de transmisiuni live ale evenimentelor de interes public și comerciale. RLIVE TV este distribuită la nivel național, prin intermediul celor mai mari rețele de cablu și IPTV, acumulând peste 80% din acoperirea pe țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuită online de 12 portaluri de știri din Moldova și 1 din România, acumulând peste 1,5 milioane de vizitatori unici pe lună.

Pentru anul 2022, grupul de presă Realitatea se va concentra asupra creșterii și consolidării audienței pe toate platformele operate, va dezvolta și extinde grila RLIVE TV și curând va lansa un nou portal de lifestyle.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share