BREAKING NEWS // ”O să începem proiectul politic AUR și în Republica Moldova. Ăsta este răspunsul nostru”, a anunțat George Simion

George Simion, copreședintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, deputat în Parlamentul României, anunță că vor începe demersurile pentru lansarea acestui proiect politic și pe teritoriul Republicii Moldova, informează Telegraph.md

”O să începem proiectul politic AUR și în Republica Moldova. Ăsta este răspunsul nostru. Nu e vorba doar de George Simion, e vorba de un întreg curent, care este discriminat, dezavantajat, căruia i se pun piedici”, a declarat George Simion, blocat la frontiera moldo-română.

”Nu dăm înapoi nici un metru, nu cedăm. Astea 24 de ore pe care le-am petrecut în vama care desparte o națiune nu vor rămâne nepedepsite. Ne repliem pe terenul lor, pe teren politic, ne dăm mâna, și vreau să ne dăm mâna cu toți cetățenii sinceri ai Republicii Moldova, de acum înainte îi puteți contacta pe toți colegii mei, pe toți oamenii de aur din Republica Moldova, ca să pornim un proiect politic care să ducă la îndeplinire voința unei națiuni”, a declarat copreședintele AUR.

Politicianul a menționat că AUR Republica Moldova va fi lansat pe 27 martie 2021, când va fi marcată ziua Unirii Basarabiei cu România.

Citește și: Reacția lui George Simion, după declarația Maiei Sandu: ”Am văzut reacția lașă!”

Total
0
Shares
Total
0
Share