Actual

BREAKING NEWS // Tiraspolul anunță că a eliberat doi dintre cei patru cetățeni răpiți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tiraspolul anunță că a eliberat doi dintre cei patru cetățeni răpiți în perioada 7-8 octombrie 2020. Anunțul a fost făcut de către pretinsul Minister al Afacerilor Externe din regiunea separatistă, informează Telegraph.md

Potrivit autorităților separatiste din stânga Nistrului, persoanele au fost reținute pentru pretinsa săvârșire a mai multor infracțiuni pe teritoriul republicii nerecunoscute, dintre care doi sunt membri activi ai forțelor de securitate din Republica Moldova.

”Anumite forțe politice din Moldova au încercat să speculeze situația în scopuri electorale. După cum știți, Transnistria ia o poziție principială de non-interferență în procesele politice interne dintr-un stat vecin.

Astăzi, a avut loc o conversație telefonică între președinții Republicii Moldova pridnestrovene și Republica Moldova, în cadrul căreia interlocutorii și-au confirmat aderarea reciprocă la principiile dialogului constructiv și al umanității. Respectând solicitările părții moldovenești, instituțiile de aplicare a legii transnistrene s-au abținut de la alegerea unei măsuri preventive sub formă de arestare în raport cu reprezentanții forțelor de securitate moldovenești care au fost eliberați din arest”, transmite pretinsul Minister de Externe din stânga Nistrului.

BREAKING NEWS // Igor Dodon a vorbit cu Krasnoselski și i-a cerut să intervină prompt în eliberarea cetățenilor noștri

loading...

Comments are closed.