Alte știri

BREAKING NEWS // Un deputat PAS ar fi implicat în contrabanda cu țigări. Un camion, sechestrat de către vameșii din România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un deputat PAS ar fi implicat în contrabanda cu țigări, iar un camion este sechestrat de către vameșii din România, a dezvăluit astăzi Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit lui Cavcaliuc, este vorba despre contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari, protejată de ”oameni nebuni”, care acum încă se mai află în Parlament.

”Recent am primit o informație de la un om al legii, pe care am decis să o fac publică.

Este vorba despre contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari, protejată de ”oameni nebuni”, care ACUM încă se mai află în Parlament. În urma dezvăluirilor mele anterioare, unii dintre ei au renunțat să mai candideze pentru funcția de deputat.

În terminalul vamal Tehnopolis din Iași este sub sechestru un camion, oprit la începutul lunii iunie de forțele de ordine din România, în județul Buzău.

Camionul, condus de un cetățean a Republicii Moldova, care acum este reținut și cercetat penal de autoritățile române, transporta, conform actelor, cereale și furaje.

În realitate, marfa principală este un lot enorm de țigări în valoare de milioane, nu de lei.

Persoana care m-a informat afirmă că doar în acest an, camionul respectiv a făcut 11 curse, cu aceeași marfă declarată și a trecut prin Vama Sculeni, iar în tură de fiecare dată erau aceeași oameni.

Din informațiile livrate mie, planează suspiciunea și bănuiala rezonabilă că în spatele acestei afaceri cu fum stă un individ care ACUM se mai află în Parlament și se vrea iar să devină deputat, un fost candidat pentru funcția de deputat și un complice al acestuia din Guvern.

Îndemn instituțiile mass-media să ceară detalii despre acest camion de la instituțiile din România și să adreseze întrebări autorităților din Republica Moldova care țin acest caz în top secret – sub zece lacăte.
Vă dau asigurări că veți afla multe lucruri interesante.

La rândul meu, sunt gata să ofer organelor de drept din țara noastră toate detaliile pe care le dețin.

Dar nu voi divulga numele persoanei care m-a sesizat, pentru a o proteja de abuzuri și presiuni din partea corupților și bandiților aflați la putere care controlează aceste scheme criminale și își finanțează partidele”, scrie Cavcaliuc.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu în aer liberAr putea fi o imagine cu în aer liberAr putea fi o imagine cu în aer liber

loading...

Comments are closed.