Burak Özçivit: „Turcia este lângă poporul găgăuz. Vom împărți cu voi cultura și dragostea noastră”

Burak Özçivit, Eugenia Guțul

Astăzi, actorul turc Burak Özçivit a transmis o declarație de afecțiune și susținere către poporul găgăuz, exprimându-și dorința de a împărtăși cultura și dragostea turcă cu această comunitate. Cunoscut pentru rolurile sale în seriale populare precum “Suleyman Magnificul” și “Kara Sevda”, Özçivit a fost prezent în Republica Moldova și a luat parte la ceremonia de învestire a Bașcanului Eugenia Guțul din autonomia Găgăuză.

Guțul, despre lipsa Maiei Sandu și a lui Dorin Recean de la inaugurarea noului Guvernator al UTAG: „O insultă la adresa găgăuzilor”

În cadrul declarației, actorul a subliniat angajamentul său față de toți etnicii turci din lume și disponibilitatea de a fi alături de ei în momente bune și grele. Özçivit a mulțumit poporului găgăuz pentru interesul acordat creațiilor sale și pentru primirea călduroasă pe care a primit-o în comunitatea lor.

“Tratăm cu dragoste frații noștri din întreaga lume, și le suntem alături la bine și la rău. De asta suntem astăzi alături de Dumneavoastră. Vă mulțumesc, dragi găgăuzi, că ne urmăriți creația și că ne-ați primit atât de frumos. Turcia este alături de Dumneavoastră. Dorim succes Bașcanului Evghenia Guțul. Aveți o misiune grea, dar suntem siguri că veți reuși. Vă iubim”, a declarat actorul în cuvintele sale.

Chiar dacă are un program încărcat, Burak Özçivit a decis să participe personal la ceremonia de învestire, arătând astfel sprijinul său pentru Găgăuzia și pentru Bașcanul ales, Eugenia Guțul fiind parte a echipei lui Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share