Economic

„Burse pentru 100 de tineri” în toate liceele din ţară. Concurs lansat de Fundatia Edelweiss – VIDEO

Pinterest LinkedIn Tumblr

Informaţia cu privire la proiectul ”Burse pentru 100 de tineri” poate fi găsită de astăzi în toate liceele din Republica Moldova. Acest lucru a fost posibil după ce Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” a distribuit afişele informative cu acest proiect în toate cele 32 de centre raionale, dar şi liceele din ţara noastră.

„În felul acesta, dorim să îi informăm şi să-i îndemnăm pe toţi tinerii liceeni cu rezultate bune, care păşesc anul acesta în clasa a XII-a, să aplice pentru o bursă în cadrul concursului iniţiat de Fundaţia noastră. Prin acest proiect dorim să susţinem tinerii care nu se mulţumesc cu puţin şi care vor să performeze la învăţătură”, a declarat preşedintele Fundaţiei Edelweiss, Lara Moraru.

Toate detaliile despre regulamentul concursului şi modalitatea de participare pot fi găsite pe site-ul Fundaţiei, www.edelweiss.md. De asemenea, persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la numerele de telefon: +373 22 809 908; +373 68 900 914  sau email: [email protected]

loading...

Write A Comment