Alte știri

„Cadou” de Revelion pentru Usatîi: Încă 2 șefi ai municipiului Bălți îl părăsesc!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Larisa Bragari, director IM DCCCU și Stepan Munteanu, director IM Termogaz din Bălți, anunță într-o declarație comună că nu vor mai participa la conferințe prin Skype și nu vor mai executa nici o poruncă ce vine de peste hotare! Decizia celor doi a fost luată după scandalul privind evacuarea deșeurilor din Bălți.

Ei îl acuză pe Renato Usatîi de faptul că problema a apărut din cauza luptei politice a primarului cu politicienii de la Chișinău. „Usatîi vede lucrurile doar prin prismă politică, dar noi din oraș vedem realitatea cu care se confruntă oamenii din municipiu”, se arată în declarația lui Stepan Munteanu și Larisa Bragari, din cadrul Primăriei Bălți.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Fiind cerut ajutorului Guvernului, cei doi consideră că s-a procedat corect în înțelesul cetățenilor. Dar, Guvernul nu va putea interveni continuu, când cineva nu face față situației.

Citiți textul declarației integral:

oamenii il pararesc pe usatii la balti, criza gunoiluiAmimtim că recent un alt susținător de-al lui Renato Usatîi și-a dat demisia. ”Orașul nu poate fi condus prin Skype”, declara atunci Serghei Pcela, şeful Direcţiei Reparaţie şi Construcţie Drumuri din Bălţi.

https://www.youtube.com/watch?v=3F71QqjPGWU

Primarul fugar Renato Usatîi a intervenit anterior în cadrul unei transmisiuni live pe Facebook și s-a adresat Consiliului Municipal Bălți (CMB), unde Partidul Nostru (PN) deține majoritatea. Liderul PN a propus inițierea unui referendum local pentru demiterea a sa din funcție. Renato Usatîi a declarat că este gata să demisioneze din funcția de primar de Bălți.

loading...

Comments are closed.