Alte știri

Candidații Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au avut deja peste 200 de întâlniri cu cetățenii

Pinterest LinkedIn Tumblr

De la începutul campaniei electorale, candidații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au avut peste 200 de întâlniri cu cetățenii. Oamenii susțin decizia PSRM și PCRM de a-și unifica forțele, pentru a salva statalitatea și independența Republicii Moldova. Despre aceasta liderul socialiștilor, Igor Dodon, a declarat la postul de televiziune Ren Moldova, informează NTV

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“La aceste întrevederi eu întreb cetățenii, dacă azi se trăiește mai bine decât anul trecut? Majoritatea, chiar și la Ungheni, unde votează cu dreapta, spune că trăim mai rău, pentru că au crescut semnificativ prețurile. Carburanții s-au scumpit. A doua întrebare pe ca o adresez cetățenilor, dacă este bine că PSRM și PCRM s-au unit? Chiar și cei de dreapta spun că e bine. A treia întrebare, în perioada cărui președinte ați trăit mai bine? Toți spun că în perioada lui Voronin era mai bine, era stabilitate, claritate, criminalii au fost puși la pușcărie”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Igor Dodon: ”Formațiunile care vor accede în Parlament trebuie să oprească luptele distructive și să înceapă să muncească”

loading...

Comments are closed.