Candu a comentat vizita delegației de 40 de oameni din Rusia: “În perioada guvernării PDM așa ceva nu se întâmpla”

Candu în Parlament, Deputații din Moldova nu vor mai avea asistenți personali, partidul democrat, pdm plahotniuc, alegeri 2019, votul mixt, democratie stat de drept, 

Fostul speaker al Parlamentului, deputatul din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, a venit cu o reacție la știrea în care o delegație condusă de Ministrul Apărării Federației Ruse, Serghei Șoigu, vine la Chișinău.

Andrian Candu a spus că în perioada guvernării Partidului Democrat din Moldova, o astfel de delegație nu ar fi pășit niciodată la Chișinău, iar așa ceva cu certitudine nu s-ar fi putut întâmpla. “ACUM schimbarea se simte mai bine?!” se întreabă Andrian Candu.

Amintim că la data de 24 august, în ziua când președintele Dodon a anunțat că se vor marca 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism, la Chișinău va veni o delegație care numără peste 40 de persoane. Este vorba despre peste 10 persoane din personalul de securitate a ministrului rus care deja ar fi în țară, altele 17 care urmează să vină mâine, iar ultimele peste 15 vor ateriza împreună cu Șoigu, adică în această sâmbătă.

Total
0
Shares
Total
0
Share