Politic

Candu este acuzat de populism politic. Mesajul vine din partea unui fost coleg de partid

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu este acuzat de populism, transmite Telegraph.md

Declarația vine din partea Președintelui Tineretului Democrat, Vadim Jora. Dânsul afirmă că începând cu activitatea legislativă din 2019 și până la ieșirea din PDM, Candu a avut o singură inițiativă legislativă – cea de moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Astfel, tânărul democrat spune că revenirea la activitatea politică a lui Candu, după o perioadă lungă de absență este cel puțin straniu și chiar echivalentă cu populismul.

„Nu știu dacă Republica Moldova a cunoscut vreo perioadă mai bogată în populism decât timpurile pe care le trăim acum!
Îmi apar în fluxul de noutăți și unele ale reprezentanților Pro Moldova prin care se încearcă a crea impresia că nimeni de pe arena politică nu se gândește mai mult la popor decât ei…

Involuntar se conturează multe întrebări în adresa lui Andrian Candu. Nu încap toate într-o postare…

Adresez doar cateva:
D-le Candu de unde izvorăște atâta grijă? Unde ati fost în 2019? În legislatura actuală, pana la părăsirea Partidului Democrat, ați avut o #SINGURĂ inițiativă legislativă – moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Un an de zile ați fost practic absent legislativ. Unde vă erau determinarea și inițiativele legislative?

Sau un an de zile poporul a trăit într-atât de bine încât nu era loc pentru îmbunătățiri? Azi se vede că ați înțeles – salvarea este în populism!

Constat că acel #Partid_Democrat pentru care contau faptele, nu vorbele… s-a divizat în două. Unul al faptelor – pe Tighina și altul al vorbelor – pe Vlaicu Pîrcălab.” conchide Vadim Jora.

Citește și: Diacov afirmă că Voronin va candida la prezidențiale: „Drugului meu, i-au spus sa candideze”

loading...

Comments are closed.