Capcană politică dezvăluită de Dragoș Galbur, liderul Partidului Național Moldovenesc

Astăzi, liderul Partidului Național Moldovenesc, Dragos Galbur, a dezvăluit informații șocante despre o ședință la care a fost invitat și pe care a ales să nu participe. Galbur a declarat că intuiția sa l-a avertizat că ar putea fi ceva dubios în legătură cu acest eveniment, iar ulterior s-a dovedit a avea dreptate.

Inițial, organizatorii l-au atras pe Galbur cu promisiunea că subiectul discuției va fi integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, un subiect de interes major pentru partidul său. Cu toate acestea, liderul a descoperit că situația era cu totul alta decât anticipase.

La ședință, au participat figuri politice precum Voronin, Chicu, Diacov, Vlah, deputați comuniști și socialiști, precum și lideri ai altor partide pro-ruse de stânga, împreună cu colaboratori ai FSB-ului rusesc și alte persoane de acest gen. Această prezență variată a ridicat semne de întrebare cu privire la obiectivele și agenda întâlnirii.

Participanții la ședință au criticat în mod deschis mitingul de duminică și s-au pronunțat împotriva parcursului european al Republicii Moldova, ceea ce a adăugat și mai mult la neclaritatea întregului eveniment.

În final, Galbur a recunoscut că a simțit că este atras într-o capcană și a apreciat că a ascultat de intuiția sa. El a subliniat că este recunoscător pentru calitățile moștenite de la mama sa, care i-au oferit capacitatea de a recunoaște situațiile problematice și de a evita eventualele capcane politice.

Această dezvăluire a lui Dragos Galbur aduce în prim-plan tensiunile și manevrele politice complicate din Republica Moldova, ridicând întrebări cu privire la direcția viitoare a țării și la lupta dintre interesele pro-europene și cele pro-ruse. Cetățenii vor aștepta cu nerăbdare explicații clare cu privire la această întâlnire și consecințele acesteia asupra scenei politice moldovenești.

“Astăzi numele meu a fost menționat la o ședință la care am fost invitat și nu m-am dus.

Nu m-am dus pentru că intuiția mea mi-a zis că e ceva putred la mijloc. Am fost momit de organizatori precum că subiectul discuției va fi integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Și așa a fost, doar că oleacă invers.

La eveniment au fost prezenți Voronin, Chicu, Diacov, Vlah, tot felul de deputați comuniști, socialiști, lideri ai altor partide pro-ruse de stânga, tot felul de colaboranți ai FSB-ului rusesc etc. Mai în scurt, shodneak. Toți au criticat mitingul de duminică și s-au pronunțat împotriva parcursului european al Republicii Moldova.

Două poze la astfel de ședințe și pe urmă stai și explică la oameni ce ai cautat la șezătoarea ruskogo mira din Republica Moldova. Parcă am simțit că sunt atras într-o capcană, noroc de intuiție. Lucruri bune am moștenit de la mama”, a declarat Galbur.

Total
0
Shares
Total
0
Share