Social

Caracal: Acum s-a aflat! Câte fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dincă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ancheta în cazul ”Caracal” continuă, iar o întrebare extrem de importantă a rămas, încă, fără răspuns. A acționat Gheorghe Dincă de unul singur sau a făcut parte dintr-un angrenaj infracțional complex? Familiile fetelor ucise sunt de părere că ”Monstrul din Caraacal” nu a fost un ”lup singuratic”, însă – cel puțin până în momentul de față – anchetatorii nu au reușit să descopere indicii concludente care să facă ”lumină”.

Avocatul lui Dincă a declarat, la româniatv.net, că acesta regretă faptele comise și ”chiar plânge” atunci când rememorează atrocitățile pe care le-a făcut. „Are, are regrete în prezent. Chiar plânge când își aduce aminte de ceea ce a făcut. Îi pare rău într-adevăr, acum are regrete. A conștientizat efectiv, a înțeles ceea ce a făcut, a înțeles că a greșit, i-a venit și mintea la cap”, a dezvăluit Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

”Avem două dispariții, două victime”

În timpul emisiunii, mama Luizei Melencu l-a întrebat pe avocat dacă există dovezi clare care să demostreze că Dincă le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra.

„Sunt declarațiile inculpatului plus expertizele tehnico-științifice medico-legale care atestă două decese. Există o problemă. Nu există o a treia victimă. Avem două dispariții, două victime. Dacă ar fi existat o a treia posibilă victimă, sigur că atunci, ipoteza că Luiza ar fi în viață poate că ar fi avut o susținere efectivă”, a răspuns Claudiu Lascoschi. Numai că bunicul Luizei Melencu a răbufnit, după această declarație a avocatului lui Gheorghe Dincă, iar atmosfera a devenit tensionată.

„Victime suntem numai în mintea dumneavoastră și a lui Dincă. Înseamnă că și dumneavoastră vă lasați influențat de Dincă. Nici dumneavoastră nu vreți să spuneți în realitate. Veniți cu dovezi concrete. Noi vă simțim că mințiți, nu spuneți lucrurilor pe nume, ne ascundeți adevărul”, a mai adăugat bunicul Luizei.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.