Alte știri

Care sunt scopurile Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor din aceste alegeri parlamentare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Salvarea țării, asigurarea supraviețuirii statului și depășirea sărăciei, cu astfel de scopuri va merge în alegeri Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Declarația a fost făcută de liderul socialist, Igor Dodon la postul de televiziune GRT, transmite Telegraph.md

Președintele PSRM a atras atenția la faptul că după alegerile prezidențiale intenția forțelor externe de a prelua sub control și alte instituții de stat din țara noastră devine tot mai evidentă.

”Cuiva nu-i place că Moldova nu este într-o linie cu Ucraina care duce o politică dură antirusă. Ei vor ca Moldova să repete soarta țării vecine… Noi trebuie să facem tot posibilul pentru ca să salvăm Moldova, să-i asigurăm supraviețuirea și lupta cu sărăcia. Noi vrem să renaștem acea echipă, care era considerată cea mai bună în perioada independenței”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon a adăugat că ”riscurile sunt foarte mari”.

”Dacă cei din dreapta vor prelua controlul, într-o singură zi noi putem să ne trezim că această țară să nu mai fie. Noi trebuie să salvăm Moldova de la dispariție. Scopul nostru este ca parlamentul și guvernul să fie controlate de forțe patriotice, iar nu de cei care vor lichidarea țării și curatorii lor”, a adăugat președintele PSRM.

Citește și: Reacția a doi membri CSM privind decretul Maiei Sandu de revocare a președintelui Vladislav Clima de la Curtea de Apel

loading...

Comments are closed.