Social

(VIDEO) Carieră politică: De la dansatoare de strip-tease, la secretară în oficiul central al partidului lui Renato Usatîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe pagina de facebook a Clubului de noapte RAI din Chișinău apare într-un videoclip „cтриптизерша” Nadjina Ivanova. Nimic deosebit până aici, doar că aceeași domnișoară în prezent lucrează în cadrul Partidului Nostru (PN) condus de Renato Usatîi.

Surse din cadrul PN spun că ea ar activa în calitate de secretar în oficiul central al partidului, situat în centrul Capitalei. Video de mai jos a fost văzut recent de cineva din interiorul partidului care i-a raportat situația lui Usatîi, aflat în prezent la Moscova.

Acum primarul de Bălți urmează să ia o decizie ce face cu fata, nu cumva subiectul să înceapă a fi popularizat pe rețelele de socializare. Dat fiind că în PN sunt mai mulți bețivi și consumatori de droguri, nu le mai trebuie și fete „лёхково повидений” sau prostituție în partid.

UPDATE

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi a confirmat pe pagina sa de facebook că „cтриптизерша” Nadjina Ivanova lucrează în oficiul central al partidului său.

Click pe imagine pentru a mări – sursă poze AICI

Amintim că mai mulți membri a formaţiunii „Partidul Nostru” sunt certați cu legea.

 

loading...

Write A Comment