Actualitate

Ce măsuri se iau în troleibuzele din capitală, după fiecare călătorie, în contextul pandemiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unitățile de transport din cadrul parcurilor de troleibuze și autobuze sunt igienizate și dezinfectate în mod continuu pentru a diminua răspândirea Covid-19. Acest lucru îl spune primarul general Ion Ceban în contextul creșterii cazurilor de îmbolnăvire.

Astfel, are loc salubrizarea și dezinfectarea totală a unităților de transport preventiv emiterii la traseu de două ori pe zi, iar pentru menținerea unui mediu curat și bine aerisit pe parcursul zilei, la sfârșit de fiecare cursă, regulat se efectuează aerisirea și dezinfectarea barelor de sprijin, mânerelor, scaunelor și ușilor în salonul unităților de transport.

„Conducătorii de unități fac dezinfectarea troleibuzelor și autobuzelor la stațiile terminus cu ajutorul pulverizatoarelor. Suplinirea zilnică a dozatoarelor cu soluție dezinfectantă pentru mâini pe bază de alcool pentru călători.

De asemenea, avem grijă ca toți angajații parcurilor de transport să fie dotați zilnic cu echipament de protecție (măști de protecție)”, a precizat Ceban.

Edilul a venit cu un apel către călători, pe care îi îndeamnă să poarte măști de protecție în transport.

loading...

Comments are closed.