Politic

Ce s-ar putea întâmpla după alegeri? Maia Sandu pregătește un maidan moldovenesc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu se pregătește de maidan. Este declarația președintelui țării, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”, transmite Telegraph.md, cu referirte la Noi.md

„Este imposibil de falsificat alegerile în condițiile în care la fiecare secție de votare vor fi observatori de la partide, plus observatori străini. Voi încercați să isterizați lumea. RM are deja experiență pentru a petrece un scrutin electoral corect, conform regulilor democratice. De procesul electoral este responsabil Comisia Electorală Centrală. Validarea alegerilor se petrece la Curtea Constituțională. ”, a declarat Dodon.

Președintele țării spune că PAS ar fi „capabil” să cheme lumea la destabilizare, luptînd pentru „a-l da jos pe Dodon”.

„Noi nu vom destabiliza situația, indiferent de rezultatele alegerilor. Eu trăiesc în această țară, avem copii, nepoți. Nu mi-am permis să intru în clădiri. Ei vor haos, dacă nu pot ajunge legal la guvernare. Noi nu vom scoate oamenii în stradă, la protest, decît doar pentru a apăra victoria președintelui țării”, a adăugat Igor Dodon. Dodon s-a arătat convins că va ieși învingător la alegerile din 1 noiembrie 2020.

Un selfie cu președintele. Ce trebuie să faci pentru asta

loading...

Comments are closed.