Politic

Ce spune Vlad Batrîncea despre dosarul privind pretinsa finanțare externă a PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrâncea, susține că dosarul privind pretinsa finanțare externă a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), ar fi fost pornit înca acum 4 ani de către fostul regim, pentru a șantaja formațiunea politică.

Socialistul declară că fostului regim nu le-a reușit, să șantajeze PSRM-ul printr-un dosar privind finanțarea externă a partidului, din simplu motiv că toate acțiunile socialiștilor au fost și sunt legale.

Dosarul ar fi fost relansat de către Viorel Morari, pe care presa l-a numit în ultimii ani procurorul lui Plahotniuc. Cel mai probabil, a fost lansat din nou acest subiect ca linie de victimizare a șefului Procuraturii Anticoruție, Viorel Morari, care e vizat într-un dosar penal.

„E bine că Procuratura Generala să facă lumină în acest caz. Cei mai înteresați în clarificarea definitivă a acestui subiect suntem noi, cei din PSRM.” a declarat Bătrâncea.

Vicepreședintele Parlamentului mai face referire și la atacurile mediatice la care este supusă formațiunea politică PSRM.

„Totodată, constatăm faptul că PSRM, dar și principalele instituții ale statului, Președinția și Guvernul, au devenit ținte ale unor atacuri concertate din partea presei de opoziție. Înțelegem caracterul de comandă al acestor materiale denigratoare, dar care nu au niciun substrat factologic real. Chemăm toată presa la corectitudine și să renunțe la campaniile de manipulare.” conchide Bătrâncea.

Postare facebook, Vlad Bătrâncea, PSRM

Citește și: VIDEO // Când va avea loc prima ședință la Guvern a grupului care va monitoriza evoluția prețurilor

loading...

Comments are closed.