Actualitate

Ceban spune că fosta conducere a Chișinăului a privatizat terenuri “pe sub masă”, iar municipalitatea a pierdut miliarde de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fosta conducere a Chișinăului ar fi privatizat terenuri funciare pe sub masă, iar municipalitatea a pierdut miliarde de lei. Declarația în aparține lui Ion Ceban și a fost făcută în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Potrivit edilului, anul trecut municipalitatea a scos la privatizare 15 terenuri funciare din zone neimportante, iar în urma acestor tranzacții a încasat peste 43 milioane de lei.

“Noi am demonstra, pentru prima dată, că putem genera venituri. Și dacă nu se dădeau toate pământurile pe sub masă, vă închipuiți ce se putea încasa din 825 de terenuri? Sunt miliarde de lei care puteau fi băgați în infrastructură”, a declarat Ceban.

Ion Ceban a fost ales primar general al Chișinăului după mandatul întrerupt al lui Dorin Chirtoacă. În perioada de la ridicare mandatului fostului edil și până la alegerea noului șef al capitalei, Primăria Chișinău a fost condusă de Nistor Grozavu, Silvia Radu și Ruslan Codreanu, fiind asigurat interimatul.

loading...

Comments are closed.