Politic

Cei 51 de candidați pe lista Partidului Șor NU au fost înregistrați de către CEC în cursa electorală!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comisia Electorală Centrală (CEC) nu a înregistrat Partidul ȘOR în cursa electorală pe circumscripția națională, din cauza unor neconformități la dosarul depus de partid. Totuși, formațiunea poate elimina neregulile până pe 24 ianuarie, a subliniat președintele CEC, Alina Russu.

Proiectul de decizie care face referire la înregistrarea în cursa electorală a Partidului ȘOR nu a întrunit numărul necesar de voturi din partea membrilor CEC din motiv că formațiunea nu a respectat procedurile ce țin de aprobarea listelor candidaților de către conducerea partidului.

Precizăm că pe lista candidaților Partidului ȘOR pe circumscripția națională figurează 51 de nume (vezi documentul). Capul listei este președintele partidului Ilan Șor.

Amintim că ăsta nu e primul caz când Comisia Electorală Centrală refuză să înregistreze unii candidați din motive legale. Ieri, CEC a refuzat să înregistreze un candidat socialist, unul din partea blocului ACUM și nouă candidați de pe lista comuniștilor.

pcrm voronin, pdm, Au fost înregistrați primii participanți la referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019, cec alina radu,

loading...

Comments are closed.