Alte știri

Cei doi moldoveni transportați cu febră la spitalul „Toma Ciorbă”, AU REFUZAT spitalizarea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două persoane de pe cursa Moscova-Chișinău au fost transportate cu febră aseară de la Aeroportul Internațional Chișinău la Spitalul de Boli infecțioase „Toma Ciorbă”. Acestea au refuzat spitalizarea și se află acum la evidența medicului de familie.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Acestea au fost testate cu termoscanerul pe sensul de intrare în țară, după ce au revenit de la Moscova. În urma testării s-a depistat că aceștia au temperatura ridicată, persoanele au fost transportate la spital.

„Cu referire la cele două persoane care în urma termometriei realizată pe Aeroportul din Chișinău, au fost preluate și transportate la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” cu febră 37,8. Persoanele au fost examinate de către medici, fiind diagnosticați cu infecție respiratorie acută. Aceștia au refuzat spitalizarea. Li s-a prescris tratament la domiciliu și sunt la evidența medicului de familie”, a declarat consilierul pe comunicare a Ministerului Sănății, Cristina Stratulat.

Amintim că autoritățile au emis cod galben de alertă națională privin coronavirusul în Republica Moldova.

Totuși, medicii spuneau astăzi dimineață că cei doi pacienți, internați la “Toma Ciorbă”, rămân în spital și așteaptă rezultatele testelor de sânge

 

loading...

Comments are closed.