Alte știri

ULTIMĂ ORĂ // Cei doi pacienți, internați la “Toma Ciorbă”, rămân în spital și așteaptă rezultatele testelor de sânge

Pinterest LinkedIn Tumblr

UPDATE. Deși dimineață a fost furnizată o altă informație, cei doi moldoveni transportați cu febră la spitalul „Toma Ciorbă”, AU REFUZAT spitalizarea, după ce au fost diagnosticați cu o altă afecțiune.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Știrea inițială

Doi cetățeni ai R.Moldova au ajuns la spital, după ce la intrarea în țară, cu ajutorul termoscanerului de pe Aeroportul Internațional Chișinău, s-a stabilit că au temperatură ridicată.

Noaptea trecută în jurul orei 22.10, cele două persoane au ajuns în Republica Moldova cu o aeronavă de pe cursa Moscova – Chișinău, iar când s-au prezentat la punctul de trecere a frontierei de Pe Aeroportul Internațional Chișinău, prin intermediul termoscanerului s-a stabilit că aceștea aveau febră de 38.4°C și 38.7°C.

Potrivit unor surse, pacienți rămân internați în spital și așteaptă rezultatele testelor de sânge. Totodată, aceștia primesc tratamentul specializat prescris de medic, iar in prezent sunt izolați într-o secție specială a instituției medico-sanitare “Toma Ciorbă”.

Menționăm că astăzi, 25 februarie, ora 13.00, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va întreprinde o vizită de lucru la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” pentru a se documenta cu nivelul de pregătire a instituției față de o eventuală provocare ce ține de infecția cu coronavirusul de tip nou.

Citește și: Doi moldoveni, au fost transportați de pe Aeroportul Chișinău la spitalul Toma Ciorbă, cu temperatură ridicată

loading...

Comments are closed.