Alte știri

ULTIMĂ ORĂ // Cei doi pacienți, internați la “Toma Ciorbă”, rămân în spital și așteaptă rezultatele testelor de sânge

Pinterest LinkedIn Tumblr

UPDATE. Deși dimineață a fost furnizată o altă informație, cei doi moldoveni transportați cu febră la spitalul „Toma Ciorbă”, AU REFUZAT spitalizarea, după ce au fost diagnosticați cu o altă afecțiune.

Știrea inițială

Doi cetățeni ai R.Moldova au ajuns la spital, după ce la intrarea în țară, cu ajutorul termoscanerului de pe Aeroportul Internațional Chișinău, s-a stabilit că au temperatură ridicată.

Noaptea trecută în jurul orei 22.10, cele două persoane au ajuns în Republica Moldova cu o aeronavă de pe cursa Moscova – Chișinău, iar când s-au prezentat la punctul de trecere a frontierei de Pe Aeroportul Internațional Chișinău, prin intermediul termoscanerului s-a stabilit că aceștea aveau febră de 38.4°C și 38.7°C.

Potrivit unor surse, pacienți rămân internați în spital și așteaptă rezultatele testelor de sânge. Totodată, aceștia primesc tratamentul specializat prescris de medic, iar in prezent sunt izolați într-o secție specială a instituției medico-sanitare “Toma Ciorbă”.

Menționăm că astăzi, 25 februarie, ora 13.00, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va întreprinde o vizită de lucru la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” pentru a se documenta cu nivelul de pregătire a instituției față de o eventuală provocare ce ține de infecția cu coronavirusul de tip nou.

Citește și: Doi moldoveni, au fost transportați de pe Aeroportul Chișinău la spitalul Toma Ciorbă, cu temperatură ridicată

loading...

Comments are closed.