Cel puțin 8 persoane au fost ucise într-un atac armat în California

Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în atacul armat, produs miercuri în oraşul San Jose, din statul american California. Suspectul era angajat al Centrului pentru Coordonarea Traficului Feroviar, acolo unde a deschis focul, au afirmat surse din cadrul poliției, informează Digi24.ro

Presupusul autor al atacului a fost împuşcat de poliţie și a murit pe loc, a confirmat Russell Davis, şeful Departamentului Şerifilor din comitatul Santa Clara, potrivit Mediafax. Înaintea atacului, autorul, pare să îşi fi incendiat propria casă, a declarat primarul oraşului San Jose, Sam Liccardo.

Autorităţile americane încearcă să afle motivul atacului produs la sediul Autorităţii pentru Transporturi Feroviare din Santa Clara.

Atacul armat a avut loc miercuri în statul american California. Un individ a deschis focul la un centru pentru coordonarea traficului feroviar din orașul San Jose. Atacul a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 07.00 (14.00 GMT) într-un spaţiu administrat de Autoritatea de transport din Santa Clara.

„Atacatorul nu mai este o ameninţare, iar spaţiul a fost evacuat”, a precizat primarul din San Jose, Sam Liccardo.

Incidentul a avut loc la un Centru de Coordonare a Traficului Feroviar din oraşul San Jose. La faţa locului au fost mobilizaţi zeci de agenţi de poliţie din cadrul Biroului Federal de Investigaţii (FBI) şi de la Biroul federal pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibil.

Citește și: Fără like-uri și inimioare? Facebook și Instagram vin cu noi actualizări

Total
0
Shares
Total
0
Share