Platforma „DA” se rupe DEFINITIV de Maia Sandu și PAS, anunță Alexandru Slusari

Alexandr Slusari, Vicepreședinte, Platforma DA,

Vicepreședintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Alexandru Slusari, anunță că „perioada sacrificiului politic” a formațiunii s-a epuizat.

Platforma „DA” a publicat un comunicat în care acuză partidele de centru-dreapta de egoism politic în procesul de selectare a candidatului unic pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr.38 Hîncești.

Potrivit vicepreședintelui formațiunii, Alexandru Slusari, PPDA lansează un ultim apel la „rațiunea forțelor de centru-dreapta” în contextul în care în scrutinul electoral s-au înregistrat mai mulți reprezentanți ai partidelor pro-europene, relatează Deschide.md.

Am văzut egoism politic la partidele de centru-dreaptă, mai mare decăt ratingul lor din sondajele măsluite. N-am primit nici un argument plauzibil pe conținut (nu pe forma) de ce nu este bun candidat Mihai Druță, un patriot activ fără afilierea partiinică și reprezentantul Diasporei. În cursa deja au întrat 5 candidați din zona centru-dreaptă și mă tem că azi aceasta lista se va extinde. Din tabără antieuropeană avem doar un singur candidat. Vă amintesc că turul doi nu va fi, a menționat parlamentarul.

Potrivit lui, Platforma DA „a demonstrat timp de 4 ani prin fapte reale adeziunea ideei unității forțelor proeuropene și naționale și mai face ultimul apel la rațiunea forțelor de centru-dreaptă”.

Încă aveți puțin timp pentru remedierea situației și identificarea candidatului unic măcar din cei înaintați. Dacă nu vom fi auziți aici, precum și pe subiectul candidatului unic pentru prezidențiale, atunci eu și colegii mei cred că perioada sacrificiului politic unilateral a Platformei DA este epuizată, a punctat Slusari.

Postare Facebook, Alexandru Slusari

Telegraph.md amintește că astăzi, 24 ianuarie, Platforma DA a anunțat că se abțin de la înaintarea unui candidat propriu pentru Alegerile Parlamentare noi din circumscripția 38, Hâncești, dând vina pe formațiunile politice de deapta că ar fi egoiști iar astfel sporesc șansele candidatului PSRM.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share