Chicu către un fost ministru al Sănătății: Recomand acestei doamne să meargă la colegii săi din spitale, poate le dă o mână de ajutor

Premierul Ion Chicu a făcut un îndemn către unii foști guvernanți să lase la o parte speculațiile și să-și unească eforturile în combaterea pandemiei, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.md

Șeful Guvernului s-a adresat către fostul ministru al Sănătății din Guvernul Sandu, în loc să comenteze pe Facebook, mai bine să-și demonstreze cunoștințele profesionale în practică și să-și ajute colegii în lupta cu virusul nemilos.

”Recomand acestei doamne să meargă la colegii săi din spitale, să-i întrebe care este situația. Poate le dă o mână de ajutor. Ceea ce fac ei acum, denigrând Republica Moldova, nu le face față. Mergeți în țările europene, poate și în țara vecină, să vedeți care este situația. Aici nu trebuie de mers la confruntări și speculații, dar fiecare care poate, mai ales că statul a învățat-o și pe ea medicina, dacă ea poate să meargă să ajute medicii”, a declarat Chicu.

Potrivit premierului, sănătatea ”nu este domeniul în care politica să-și arate mizeria care o are la nivel de ADN”.

Ion Chicu a venit cu un apel și către cetățeni să fie precauți și să respecte regulile instituite de Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică.

Ion Ceban: “Rușine pentru cei care vor să câștige bani în diferite baruri și restaurante, fără să respecte cerințele pandemice”

Total
0
Shares
Total
0
Share